Followers

Wednesday, February 19, 2014

Tanpa Paksaan, Tiada Keinsafan (Vol 3).

Pernah baca entry saya tentang; 
"Tanpa Paksaan, Tiada Keinsafan" 
di blog lama..?

Hari kedua, hand sock.
"Tengok Ha pakai, mcm longgar je. Dah kurus ya?" Tanyanya sambil menarik lengan saya.
"Eh, taklah. Ini bahagian tapak tangan sebab tu dia lebar sikit"
"Saffiyah beli, ya..?" Tekanya yang memang betul pun.

9 Januari 2014
Parcel yang baru sampai semalam, adik buka di bilik bunda. Kami memang begini. Jika beli barang baru, suka nak share bagi semua adik-beradik tengok, lepastu kita sama-sama feel "bestnya". Ha.. mcmtu.
5 helai hand socks yang sangat cantik berlubang dihujungnya khas untuk ibu jari. Sedang Saffiyah mengirai kepelbagaian warna hand sock tersebut;
"Yang ni, kak Ha punya!" Letaknya hadapan saya.
Eh, apa pula..?
T_T (gambar bukan tgn saya)
Doakan saya istiqamah.

8 comments:

  1. Baru nak cakap, Ha lawa nya tangan kau!

    Hahahah.


    p.s Aku pun sedang menunggu hand socks buat khas. Kalau yang biasa punya tak best sebab ia melekat pada lengan. Lagi pun lengan aku kan saiz domok. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun nak ckp, lawanya tangan dia..
      aku cari kat google image je.

      hand socks ni adik aku beli dari instagram. Pandai dia menginsafkan kakaknya nih.. hihi.. T_T

      Delete
  2. blog lama? macam tak pernah baca je..
    cer upload sikit gambar hand sock tu.
    mesti cantik kan.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. vol 1-2 dari blog lama. tapi dah tutup blog tu..
      ni insta dia : satumakna4u

      Delete
  3. Replies
    1. takutnya kalau hangat2 tahi ayam ni.. T_T

      Delete
  4. pakai sama-sama..
    pakai ramai-ramai..

    seronok jugak.. berubah sama2..hehe

    ReplyDelete
  5. errmm...

    semoga kak Nanie boleh istiqamah ye

    :)

    ReplyDelete