Followers

Tuesday, January 27, 2015

Kedua.

Haha..
Dalam mengejar dateline 7 hari untuk report kes. Maklumlah, kes 22hb. Betul-betul tak sempat dateline 23hb dan no 69. Dapat missed call bank baru paksa sempatkan juga; 
eh, aku tak bayar kereta dan 69. Berlari 4 x 100 meterlah pergi bank bayar. Raksasa tiba-tiba muncul depan meja. Macam gorgon hijau. Eh, bukan hijau. Itu Incredible hulk. Eh, tak kisahlah.

eh, Ok bye nak siapkan slide. Lusa ada orentasi dan slide pun tak buat lagi sebab kena guna template baru. Yer, la. Gorgon minta slide untuk dia sekali untuk 9 feb dan 29 Jan.

Salam.
nanti i update semula ye kesayaman.

5 comments:

  1. Monthly installment kereta tu kalau buat SI (standing instructions) kan lebih mudah... tiap2 bulan bank debit akaun je untuk byr loan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak buat SI sbb bank berasingan. Bank gaji lain, bank loan lain. Lagipun saya akan pastikan pembayaran di kaunter sbb simpan resit.

      Delete
  2. nsb la husband sy yg tlg byrkn kereta..hehehe..klu mcm akak, lupa..

    ReplyDelete