Followers

Thursday, July 16, 2015

Terima Kasih, Cinta.

Sikap malas dan malas dan malaslah lagi ditambah penat dan sibuk membuatkan edisi bercerita terbengkalai. Jadi, tadi i teman rakan sepejabat i yang baru ke Alamanda. Keluar sejam je sebab dia nak cari kasut raya dan esok ialah raya.


eh, adakah saya cerita saya sudah berada di Putrajaya?
Dah hampir 2 minggu menjelang minggu kedua puasa.

Dia saya namakan sebagai Huda. Dan perbualan kami banyak berkisar tentangnya, adik beradiknya dan semua tentangnya. dan saya suka itu sebab saya is pemalas nak cerita hal diri sendiri. Maklumlah bulan puasa, kan, habislah tenaga nak drive balik Putrajaya - Damansara nanti. Jauh tau. 96km pergi balik. 

Cerita tentang adiknya yang ramai kawan lelaki, yang high taste dan at the end, takde seorang pun boyfriend
aduhai.
Cerita kita macam sama je sebenarnya.
Tapi, biarlah cerita saya habis dalam hati saja.

Salam Aidilfitri, kawan-kawan.
Tahun ni, tak khatam sebab pemalas lalu hari terakhir Ramadhan, i baru sampai juzuk 14.

5 comments:

  1. Selamat hari raya, Putrajaya dah ada akak kawasan? Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku harap diri aku terus bertabah drive sejauh itu untuk beberapa tahun.

      Delete
  2. Replies
    1. kerja, Wan. Soalan Wan tu, insyaAllah.

      Delete
  3. tahniah sebab dah sampai juzuk ke 14 ;)

    ReplyDelete